Torres del Paine, Patagonia

Guanacot laiduntavat Torres del Painessa

Guanacot laiduntavat Torres del Painessa

Torres del Painen -kansallispuisto on sitten katsottu. W-trekki jäi erittäin vajaaksi, Puerto Natales majoituspaikkana ei ollut oikein toimiva ratkaisu liikuntaharrasteen kannalta. Mukava majapaikka toki mutta siirtyminen itse puistoon vei paljon aikaa vaikka käytossä oli oma pikkubussi ja kuljettaja. Itse puisto on laaja ja liikkuminen senkin sisällä sorateitä pitkin on hidasta.

Torres del Paine ja Laguna Azul

Torres del Paine ja Laguna Azul

Säät eivät valitettavasti suosineet valokuvaustakaan kuin hyvin hetkittäin. Vettä ei toki satanut mutta pilvet tekivät valosta harmittavan lattean ja varsinkin nämä käsittelemättomät kuvat ovat valitettavan mitäänsanomattomia siihen nähden mitkä olisivat olleet mahdollisuudet parhaassa valossa.

_MG_2967

Varsinkin ylläoleva kuva Cuernos del Painesta Lago Pehoelta käsin ei kerro juuri mitään paikan vaikuttavuudesta. Ylipäänsä joka puolella puistoa on turkoosin värisiä järviä, jotka sopivassa valossa olisivat häikäisevän kauniita. Lago Pehoen alue ylipäänsä oli hienointa seutua koko puistossa, majapaikkakin olisi ollut keskellä järveä olevassa saaressa mutta kieltämättä sen hinnat vetoavat korkeintaan japanilaisturisteihin.

_MG_2793

Mutta pientä liikuntaa sentään tuli ja tälle vuodelle ensimmäiset vuoristokosken kohinat sai kuulla. Siihen ääneen ei koskaan väsy.

Tänään sitten siirryttiin takaisin Argentiinaan ja El Calafateen, josta yhden lepopäivän jälkeen jatketaan El Chalteniin, jossa toivon mukaan päästään trekille Cerro Torren ja Fitzroyn basecampiin. Ja toki päästään.

On se muuten sikamaista kuinka täällä rokotetaan ravintolassa ruoasta, viisi äijää joutui maksamaan yhteensä melkein 120 euroa sisäfileistä (joita tietenkin tuli kaksi per lätty), parista punaviinipullosta ja erinomaisesta nelinkertaisesta espressosta. Elämä on kovaa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.