Kuva-arvoitus

Tässä haetaan siis kuvauspaikkaa tai mitä kuva esittää. Kohde on huomattavasti helpompi kuin taannoinen arvuuttelu Minimarket Piliä koskien, joten nyt ei tule niin vahvaa vihjettä kuin silloin. Paikka on historiallinen, eikä nyt puhuta historiasta sellaisesta perspektiivistä, jolloin John ja Paul tapasivat Ringon.

Voisin vaikka perustaa kokonaisen erillisen sivuston näille kuva-paikka-arvoituksille, joista pidän mutta se vaatisi sitten enemmänkin sivuston seuraajia: muuten peli menisi allekirjoittaneen ja Kansanretkeilijän keskinäiseksi mittelöksi. Jossa ei sinänsä ole mitään vikaa, ei sillä. Menneisyyden valossa minulla ei tosin olisi siinä kisassa mahdollisuuksia.

Ylipäänsä, miten niitä mahdollisia lukijoita voisi saada? On mielenkiintoista seurata millä hakusanoilla lukijat googlen kautta päätyvät sivuilleni. Aina on mukavaa saada käynti hakusanoilla ”carribean airlines bad” tai ”finding pnr number caribbean airlines” – mahtaako ongelmat erään lentoyhtiön kanssa jatkua? Yllättävän useat Suomessa haaveilevat myös laiskiaisesta lemmikkinä – olen sellaisen nähnyt, mutta luvalla sanoen se on aika epärealistinen haave täällä. Kuristajakäärmeistä monet myös haluavat tietoja – miksikähän? Olemme kieltämättä väkivaltaan taipuvainen kansa.

Taannoinen ravintola-arvostelu on myös poikinut käyntejä, ihan koskien Kissanviiksiäkin (mutta ei sitä tärkeintä…vink, vink VINK VINK!!!) (((onko sillä Lumenella jotain miestentuotteita?? onko niistä ylipäänsä kukaan kiinnostunut, ei ainakaan kukaan lihaa syövä hetero, ei voi olla))).

Entä sitten ”hirvi majat”, ”kekkosen tie lapissa”? ”Tuuri kathmandu” – ilmeisesti joku luulee eräällä kyläkaupalla olevan haarakonttorin Nepalissa. Jotkut etsivät aavekaupunkeja Suomesta – onko niitä todella? Ehkä Siilinjärvi. Tai paremminkin Kuhmo.

Tai mitä luulee löytävänsä se, joka etsi ”jyskyjärvi minun kavereita”? Ei kai N*ikko sentään? Sorry, sisäpiirinvitsi kaverista joka oli vitsi itsessään.

Jotkut hakevat reilusti myös sanoilla: ”seinään on kirjoitettu” tai ”mitä alpeilla voi tehdä kesällä”. Kaikkiin näihin kysymyksiin blogini siis ilmeisesti antaa vastauksen. Ei uskoisi.

Mutta – mahdollinen lukijani – mikä onkaan tuo ylläoleva ruohokenttä? Onko sekin kunnian kenttä?

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Kuva-arvoitus

 1. Ama sanoo:

  Onks tää Roomassa, se kenttä jolla gladiaattorit ajoivat, vai mitä siellä nyt sitten tehtiinkään? Jotakin ne pojat kisaili. Tuolla takana taitaa häämöttää Pietarin kirkko.

  • avaramaa sanoo:

   Kyllä ne pojat täällä kisaili. Ihan oikeassa olet, kuva on Roomasta ja paikka tietenkin Circus Maximus, jossa ajeltiin kilpaa (silloisilla formuloilla eli taisi olla enimmäkseen hevosvaljakoita) ja kai siellä gladiaattoritkin taistelivat. Viimeinen näytös Wikipedian mukaan oli vuonna 549 jälkeen ajanlaskun alun. Takana (rakennuksen oikealla puolella) tosiaankin häämöttää Pietarin kirkon kupoli. Kuvan aivan oikeassa reunassa hieman Palatinus-kukkulan rakennuksia, ihan noilla huippeilla majaansa piti mm. keisari Augustus.

   Seuraavaksi pitää keksiä hankalampi kuva-arvoitus, blogin molemmat lukijat ovat liian sivistyneitä näihin.

 2. Mikko sanoo:

  ”Seuraavaksi pitää keksiä hankalampi kuva-arvoitus, blogin molemmat lukijat ovat liian sivistyneitä näihin.”

  Äläs nyt, me Keski-Suomen sivistymättömät barbaarit ei vaan tunnisteta tuollaisia urheilupaikkoja. Tampereen Hakametsän korkeintaan ja senkin vain hyvässä valaistuksessa…

  • avaramaa sanoo:

   OK, laitan seuraavaksi kuvan Kuokkalan sillasta iltavalaistuksessa… tai Helokantiellä olevasta Hyvän Paimenen rakennuksesta. Tosin itse Hyvä Paimen (alias Rebel with a cause) ei enää siellä käy vaan lienee Muuramen tienoilla…

   • Mikko sanoo:

    Aikamme gladiaattori, tai no, kuin Nero hänkin, tosin keskittyi vain siltojen polttamiseen useisiin eri ilmansuuntiin. Sattumoisin tuo Kuokkalan silta jäi polttamatta…

 3. avaramaa sanoo:

  Blogiini on tänään haettu kaksi kertaa hakusanoilla ”help caribbean airlines refuse to refund ticket”. On se kumma, että tuo paska lentoyhtiö saa jatkaa edelleen laitonta toimintaansa. Matkustajia kusetetaan ilmeisesti jatkuvasti ihan samalla tavalla kuin vuosi sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.