Lima, Peru

Valoa näkyi tunnelin päässä jo toisena päivänä Trinidadissa, eikä se tällä kertaa ollut lähestyvä juna. Laukut tulivat erinäisten vaiheitten jälkeen ja viisumit järjestyivät Surinamin lähetystostä viidessa tunnissa. Näissa maissa tavallista on, etta vaikka mikään ei toimi, silti kaikki järjestyy.

Viime yonä lennettiin panamalaisella Copa Airlinesilla Panama Cityn kautta tänne Limaan. En tieda moniko teista on kuullut koko yhtiostä mutta hommat toimivat kuin junan vessa ja mika oleellista – paljon paremmin kuin Finnairilla tai American Airlinesilla.

Luppopäivänä käytiin Tobagossa, joka oli tosiaankin kivempi kuin Port of Spain. Siellä ne kaikki turistit olivat, tosin ei kovin paljon. Taksikuskin mukaan koko valtiossa käy vuosittain vain 150 tuhatta turistia. Oli palmurantaa ja hienoja hotelleja. Ihan käypäinen paikka. Saaren pääkaupunki Scarborough oli sopivan pieni. Lauttamatka oli myos ok, tosin aika monelle siitä menomatkasta tuli lähinnä laattamatka, jonka vältin itse viettämällä sen vajaat kolme tuntia kannella katse horisontissa. Tulomatka sujui pienemmissä mainingeissa mainiosti.

Limassa ollaan vain tämä päivä ja käydään katsomassa Liman vanhaa keskustaa, joka on Unescon maailmanperintokohde. Sitten huomenna ennen kuin kukko ehtii tehdä yhtään mitään, mennään takaisin kentälle ja lennetään Iquitosiin, josta alkaa sitten varsinainen pääsia.

Jos laitteet pelaavat, täydennän tähän viela kuvan Tobagolta myohemmin tänään, Perun aikaa. Mañana ehka mahdolliselle lukijalle.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.